Underfundering af Sokkel

Underfundering af sokkel

Er der skader på soklen i jeres hus? Vil i forebygge større skade og tillægge ekstra værdi til jeres bolig? Der findes mange forskellige årsager til at få foretaget en professionel og god underfundering af soklen i jeres bolig. Hos Holbæk Murer hjælper vi jer gerne, så jeres hus får en stærk og velisoleret underfundering af soklen.

Underfundering af sokkel – en god investering

Soklen på jeres bolig er en af de vigtigste dele af hele boligen. Den er ansvarlig for at huset står stabilt og stærkt, og den sørger desuden for at holde på varmen. For at fugt og andet skadeligt ikke kan trænge ind i boligen og forvolde skade, er det vigtigt at have en solid underfundering.

Med en god underfundering vil I kunne forbedre indeklimaet i jeres bolig. I vil samtidig kunne spare penge på varmeregningen samt forebygge ekstra gene og omkostninger, da en god underfundering af soklen forebygger mod yderligere skader som for eksempel fugtskader og sætningsskader.

Tilbud på underfundering i Holbæk, Roskilde og København

Kontakt os gerne i dag for at få et gratis, uforpligtende tilbud på en underfundering. I kan kontakte os på tlf.: 22 95 66 64 eller på mail: info@bnmurer.dk med henblik på at snakke projekter.

facebookgoogle_plus

Murerarbejde

Mangler du inspiration eller et godt tilbud på Murerarbejde? Vi leverer kundetilpassede

photo1

Badeværelse

Kreativ sparring på design af badeværelset der lever op til familiens ønsker og behov…

Untitled-1

Betontrapper

Vi laver beton trapper og entreprenørarbejde i Holbæk, Roskilde og København......

skali

2015 All rights reserved
Designed and Developed by Wehoo