Tagrenovering

Renovering af tag i Holbæk, Roskilde og København

Taget er det, der beskytter resten af huset mod nedbør og andet vejr. Taget er selvfølgelig en vigtig del af enhver bygning, og skal derfor også passes godt på. Tage i dårlige stand udgør en stor risiko for yderligere skader, og udgør også sikkerhedsrisici under stormvejr, hvor det kan blæse af og gøre stor skade. Et dårligt tag kan også lade vand løbe igennem og trænge ind i huset, og dermed medføre stor skade.
Det er altså selvsagt vigtigt at passe godt på husets tag, da det er det, der passer godt på dig og dit hus. En tagrenovering kan gøre underværker for et hus, der trænger til det. Det kan forlænge levetiden af taget med flere årtier. Dermed kan pengene til en tagrenovering vise sig at være givet rigtig godt ud.

Tagrenovering hos Holbæk Murer- og Entreprenørfirma i Holbæk/Roskilde

Vi tilbyder tagrenoveringer af alle slags tage store som små. Vi har mange års erfaring, der gør at vi kan udføre et kvalitetsorienteret stykke arbejde, der sikrer dit tag mange år frem. På den måde skal du ikke bekymre dig yderligere om taget, når først, vi har foretaget en renovering af det. Så kan du godt være sikker på, det er blevet gjort ordentligt af folk med mange års erfaring.

En renovering af taget skal også ses som en investering i selve huset, da det er med til at forøge husets værdi og stand.

Du kan være sikker på at få udført et kvalitetsorienteret stykke arbejde, hvis du bruger os hos Holbæk Murer- og Entreprenør firma. Vi tilbyder en god og kundevenlig service og tager altid højde for dine ønsker til et projekt. Det er dette vi indretter os efter, men uanset hvad vi laver, stræber vi efter at nå den højeste kvalitet indenfor bygge- og renoveringsopgaver.

Renovér det gamle eller køb nyt?

Man kan selvfølgelig altid vælge at købe et nyt tag til huset, hvis det gamle er blevet slidt og grimt, men der er altså penge at spare, hvis man vælger at renovere. Et gammelt tag, der efter nogle er år er blevet grimt at se på, kan sagtens blive så pænt som nyt med en renovering og noget maling. Så da det gamle tage både kan få forlænget sin levetid og atter blive pænt at se på, kan det ofte godt betale sig at vælge at få foretaget en renovering af taget.

Understrygning af tag

Når man skal understryge teglsten forgår dette bedst i gråvejr og når der er fugt på tagstenene
Så virker mørtelen bedst

En understrygning af taget bruges til at undgå at både fygesne og salgregn trænger igennem taget.

Overstrygning af tag

Fortages i stedet for et nyt tag.
Overstrygning af taget forhindrer fygesne og slagregn i at trænge igennem taget.

Overstrygning af tag forgår uden på huset og derfor kan denne metode ed fordel anvendes når taget er ufremkommelig inde fra.

Du kan kontakte os på tlf.: 22 95 66 64 eller på mail: info@bnmurer.dk for at høre mere og få et uforpligtende tilbud.

Galleri – Tagrenovering i København og Virum

facebookgoogle_plus

Murerarbejde

Mangler du inspiration eller et godt tilbud på Murerarbejde? Vi leverer kundetilpassede

photo1

Badeværelse

Kreativ sparring på design af badeværelset der lever op til familiens ønsker og behov…

Untitled-1

Betontrapper

Vi laver beton trapper og entreprenørarbejde i Holbæk, Roskilde og København......

skali

2015 All rights reserved
Designed and Developed by Wehoo