Renovering

Renovering af huset i Holbæk og Roskilde

Hos Holbæk Murer- og Entreprenørfirma tilbyder vi renovering af forskellig art. Behov for renovering kan opstå mange steder i huset. Det kunne være køkkenet, stuen, et vilkårligt rum, husets tag eller husets facade.
Alle værelser og byggerier i huset når til et punkt, hvor det ikke længere kan betale sig med halvløsninger i form af reparationer. Til sidst er en renovering nødvendig og her står vi klar til at hjælpe. Med god service og opmærksomhed på kundens ønsker udfører vi renoveringsarbejde i Holbæk og Roskilde.

Få en renovering af huset i Holbæk eller Roskilde foretager af professionelle

En renovering kan være med til at give nyt liv til huset. Det kan være du har lyst til lave væsentlige ændringer i huset eller måske bare mindre renovationer. Skal der sættes et nyt og moderniseret køkken eller badeværelse op, eller skal der lægges nyt tag. Uanset hvad din renoveringsopgave er, kan vi tilbyde kyndig og professionel rådgivning og udførelse af arbejdet. Vi har mange års erfaring indenfor renoveringsarbejde, hvilket gør os i stand til at komme med gode løsninger og idéer til ethvert projekt.

Vi stræber altid efter at skabe et resultat, der lever op til kundens ønsker og er af særlig høj kvalitet. Ring til os og hør mere på tlf.: 22 95 66 64 eller på mail: info@bnmurer.dk.

facebookgoogle_plus

Murerarbejde

Mangler du inspiration eller et godt tilbud på Murerarbejde? Vi leverer kundetilpassede

photo1

Badeværelse

Kreativ sparring på design af badeværelset der lever op til familiens ønsker og behov…

Untitled-1

Betontrapper

Vi laver beton trapper og entreprenørarbejde i Holbæk, Roskilde og København......

skali

2015 All rights reserved
Designed and Developed by Wehoo