Renovering af kældertrapper

Renovering af kældertrapper

Er jeres kældertrappe blevet slidt? Vil i gerne puste nyt liv til boligen eller boligblokken og få en smuk og ny kældertrappe, som passer ind i boligens helhed? Hos Holbæk Murer foretager vi en professionel renovering af kældertrapper. Vores dygtige håndværkere har mange års erfaring med at renovere kældertrapper i både Holbæk, Roskilde og København, og vi er også klar til at hjælpe dig.

Renovering af alle typer af kældertrapper

Hos Holbæk Murer arbejder vi både for private og for erhverv. Uanset om du er interesseret i at få renoveret mange kældertrapper for en boligforening eller blot for et enkelt privat parcelhus, så hjælper vi dig gerne med at få det bedste resultat.

Kældertrappen er ofte en lidt mere overset del af huset, når det kommer til renoveringer. Men sådan behøver det ikke at være. En velrenoveret og fin kældertrappe giver nye muligheder og kan fungere som en helt ny indgang til huset. Desuden vil en renovering af kældertrappen forbedre helhedsindtrykket af boligen.

Vi foretager renoveringer af alle former for kældertrapper, og der er ingen opgave, der er hverken for lille eller for stor for os. Så uanset om i ønsker renovering af kældertrapper til et enkelt hus eller til en hel boligblok, så hjælper vi jer gerne.

Når vi foretager renovering af kældertrapper, så lægger vi altid vægt på at levere vores arbejde inden for den aftalte tidsfrist og til den aftalte pris. Det vigtigste for os er nemlig vores kunders tilfredshed. Vi lytter altid til jer og jeres behov. Skulle i derfor have nogle specifikke ønsker eller krav til udformningen af jeres kældertrapper, så kan vi også specialdesigne jeres kældertrappe, så den bliver præcis som i gerne vil have det.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af kældertrapper i Holbæk, Roskilde og København

Vores Murer- og entreprenørfirma har base i Holbæk, men vi kører gerne ud til opgaver i hele Holbæk, Roskilde og København også. Så vil i gerne have professionel hjælp til at få renoveret jeres kældertrappe og dermed puste nyt liv i hele jeres bolig, skal i ikke tøve med at kontakte os.

For mere information om vores arbejde eller for et uforpligtende tilbud på vores arbejde med renovering af kældertrapper kan I kontakte os på tlf.: 22 95 66 64 eller på mail: info@bnmurer.dk.

 

facebookgoogle_plus

Murerarbejde

Mangler du inspiration eller et godt tilbud på Murerarbejde? Vi leverer kundetilpassede

photo1

Badeværelse

Kreativ sparring på design af badeværelset der lever op til familiens ønsker og behov…

Untitled-1

Betontrapper

Vi laver beton trapper og entreprenørarbejde i Holbæk, Roskilde og København......

skali

2015 All rights reserved
Designed and Developed by Wehoo