Murede Trapper

Få lavet murede trapper i Holbæk, Roskilde og København

Er de gamle trapper i hjemmet efterhånden blevet kedelige at se på, eller trænger I bare til en forandring med nogle nye trapper derhjemme? En ny og flot trappe kan fungere som en god detalje til hjemmet, og udgør en vigtig del af den generelle indretning i hjemmet.

Vi tilbyder at lave solide murede trapper i Holbæk, Roskilde, København og i omegnen heraf. Murede trapper blive ofte lavet indenfor, og her vil det bidrage med et rustikt look, der passer godt ind mange steder, om det så er i entreen, køkkenet eller i stuen.
Der findes forskellige farver af sten, man kan bruge til den murede trappe. Her er der altså plads til at vælge den farve, som passer bedst ind i ens hjem sammen med væggene og de andre møbler. Også typen af sten, den murede trappe skal bygges af, kan varieres. På den måde kan man få lavet en muret trappe, der passer lige præcis ind til sit eget hjem.

Vi laver murede trapper i Holbæk, Roskilde og København

Hos Holbæk Murer- og Entreprenørfirma er vi professionelle håndværkere med mange års erfaring. Vi kan lave lige den trappe du ønsker. Måske har du selv nogle idéer til, hvordan det færdige resultat skal se ud, måske har du ikke. Vi er gode til at komme med kreative forslag til løsninger på projektet. Så selvom du ikke ved, hvilken udformning, hvilken farve og hvilken type sten, den murede trappe skal bestå af, kan vi komme med en komplet løsning, som vi er sikre på du vil synes om.

Vores første prioritet er at skabe glade kunder og udføre en service og et arbejde af høj kvalitet, som du bliver fuldt ud tilfreds med.
Ring til os for et uforpligtende tilbud på tlf.: 22 95 66 64 eller skriv til os på mail: info@bnmurer.dk.

facebookgoogle_plus

Murerarbejde

Mangler du inspiration eller et godt tilbud på Murerarbejde? Vi leverer kundetilpassede

photo1

Badeværelse

Kreativ sparring på design af badeværelset der lever op til familiens ønsker og behov…

Untitled-1

Betontrapper

Vi laver beton trapper og entreprenørarbejde i Holbæk, Roskilde og København......

skali

2015 All rights reserved
Designed and Developed by Wehoo