Kontakt

Når facaden skal renoveres, taget udskiftes eller badeværelset moderniseres!

Vi er en velrenommeret virksomhed, der så dagens lys i 2004, og består nu af 5 veluddannede medarbejdere og en mester der selv arbejder  ”ude i marken”. Vores kernekunder og målgruppe er beliggende i Holbækområdet, men vi kører naturligvis gerne til København når kunderne ønsker det.

Vi har i virksomheden mange års erfaring med bekæmpelse af skimmelsvamp og udførelsen af forskellige typer mureropgaver, hvad enten det er reparationer, vedligeholdelser, nybyggeri eller om det er jeres egen skitse til drømmebadeværelset, der skal føres ud i livet, så har vi den nødvendige ekspertise og knowhow til at få opgaven løst til din store tilfredshed.

Vores dygtige, veluddannede og kvalitetsbevidste murere sikrer, at opgaverne altid bliver udført med sans for detaljerne og fokus på det gode håndværk. Vi er meget bevidste om, at det er en stor beslutning, ofte forbundet med en vis portion usikkerhed, at gå i gang med byggeprojekter og moderniseringer i hjemmet. Derfor stiller vi hele vores erfaring og professionelle ekspertise til rådighed for dig, så vi sammen kan opnå de bedste resultater.

En af vores hovedprioriteringer i enhver entreprise er at give vores kunder en professionel rådgivning om opgaven. Vi sørger for, at der under hele forløbet er en god dialog, således at kunderne altid føler, at de er med i processen, og ikke står på sidelinjen. Det er vejen frem mod et færdigt resultat, der fremstår, som vores kunder ønsker det.

 

here   Gl. Præstebrovej 24,
Hagested
4532 Gislinge

tel  Telefon: 22 95 66 64

mail  E-mail: info@bnmurer.dk

t  CVR: 27827810

 

facebookgoogle_plus

Murerarbejde

Mangler du inspiration eller et godt tilbud på Murerarbejde? Vi leverer kundetilpassede

photo1

Badeværelse

Kreativ sparring på design af badeværelset der lever op til familiens ønsker og behov…

Untitled-1

Betontrapper

Vi laver beton trapper og entreprenørarbejde i Holbæk, Roskilde og København......

skali

2015 All rights reserved
Designed and Developed by Wehoo