Kældertrapper

Kældertrapper i Holbæk, Roskilde og København

Har I en boligblok, hvor der skal laves nye trapper ned til kælderen? Eller skal i have renoveret en gammel kældertrappe i jeres hus? Uanset om formålet er privat eller erhverv, kan vi her hos Holbæk Murer- og Entreprenørfirma lave jeres kældertrapper.

Specielle kældertrapper efter jeres ønske i Roskilde, Holbæk og København

Vi lytter altid til vores kunder, når vi udfører et stykke arbejde. Har du nogle helt specifikke krav til, hvordan kældertrappen skal se ud og hvilken udformning, den skal have, kan vi bygge den herefter.

Måske har du ikke nogle bestemte ønsker til resultatet, men her kan vi komme med kreative inputs og idéer, så vi finder frem til det bedste resultat.

Vi laver kældertrapper i Holbæk, Roskilde, København og i omegnen heraf. Vi tager os både af opsætning af kældertrapper i forbindelse med nybyggerier og renoveringer.
Så er I i gang med at lave jeres drømmehus, kan vi sørge for opsætning af trapperne til kælderen og mange andre ting. Eller trænger huset bare til nye trapper, tager vi os selvfølgelig også af dette.

Du er velkommen til at give os et kald for at høre mere, og få et uforpligtende tilbud på tlf.: 22 95 66 64 eller skriv til os på mail: info@bnmurer.dk.

Galleri – Kældertrappe i Roskilde

facebookgoogle_plus

Murerarbejde

Mangler du inspiration eller et godt tilbud på Murerarbejde? Vi leverer kundetilpassede

photo1

Badeværelse

Kreativ sparring på design af badeværelset der lever op til familiens ønsker og behov…

Untitled-1

Betontrapper

Vi laver beton trapper og entreprenørarbejde i Holbæk, Roskilde og København......

skali

2015 All rights reserved
Designed and Developed by Wehoo