Facaderenovering

Få foretaget en facaderenovering af huset i Holbæk, københavn eller Roskilde

Ejer du et hus, er du sikkert interesseret i at holde det pænt og nydeligt. Når dit hus er pænt og vedligeholdt, får du en større glæde ud af det, og sørger på samme tid for at holde dets værdi oppe. Det betyder også at når tiden kommer, hvor du skal sælge huset, kan du sælge med en langt større fortjeneste. Derfor har enhver husejer interesse i at vedligeholde sit hus, og sørge for det forbliver i en pæn stand.
Udover at forhøje husets værdi, sørger du selvfølgelig også for at huset er pænt og indbydende ved at vedligeholde det ordentligt.

Når det kommer til et hus, er der selvfølgelig mange ting, der skal tilses fra tid til anden. Én af de ting er husets facade. Husets facade kan med årene blive slidt, og det gør den grim at se på. Der kan opstå problemer som revner og afskalninger. Derfor er det simpelthen nogle gange nødvendigt med en renovering af facaden.

En facaderenovering vil komme disse problemer til livs, og atter bringe facaden på dit hus i en god stand.

Kvalitetsbevidst håndværker til facaderenovering i Holbæk/Roskilde

Holbæk Murer- og Entreprenørfirma udfører facaderenovering af alle huse store som små. Vi tager ud og tjekker dit hus for at vurdere evt. skader og hvad, der skal laves for at udbedre disse skader.
Vi tilbyder kundetilpassede løsninger på opgaverne, der sikrer din tilfredshed, når du bruger os. Vores spidskompetencer indebærer at udføre et ensartet og professionelt stykke arbejde. Vi oplever at dette resultere i den største kundetilfredshed, og når vores kunder er glade, er vi også glade.

Har du hus i Holbæk eller omegnen af Roskilde kan du trygt benytte dig af os til den næste facaderenovering. Kender du nogen, hvis hus trænger til en renovering af facaden, kan du også varmt anbefale os til vedkomne.

Vi kan også tilbyde professionel og kyndig rådgivning indenfor al slags murerarbejde. Det er vi i stand til efter mange års erfaring indenfor området. Vi står altid klar med gode idéer og forslag til dit næste projekt.
Der er ikke nogen opgave, der er for stor eller for lille for os, så tøv ikke med at kontakte os med dit næste renoveringsprojekt.
Har dette interesse kan du kontakte os for at høre mere på tlf.: 22 95 66 64 eller på mail: info@bnmurer.dk.

Galleri – Facaderenovering Roskilde

Galleri – Facaderenovering Holbæk

facebookgoogle_plus

Murerarbejde

Mangler du inspiration eller et godt tilbud på Murerarbejde? Vi leverer kundetilpassede

photo1

Badeværelse

Kreativ sparring på design af badeværelset der lever op til familiens ønsker og behov…

Untitled-1

Betontrapper

Vi laver beton trapper og entreprenørarbejde i Holbæk, Roskilde og København......

skali

2015 All rights reserved
Designed and Developed by Wehoo