Entreprenør

Kvalitetsorienteret entreprenørfirma i Holbæk/Roskilde

Hos Holbæk Murer- og Entreprenørfirma vælger vi at prioritere arbejde af høj kvalitet, der holder i længden. Vi kan være behjælpelige med mange forskellige entreprenøropgaver – særligt indenfor murerområdet.
Flere års erfaring indenfor feltet gør os også i stand til at komme med kreative og gode forslag og idéer til løsninger af projekter af forskellig type. Vi er gode til at komme frem til den bedste løsning, der er langtidsholdbar, og på samme tid lever op til dine forventninger til os som entreprenører.
Det er nemlig også en af vores prioriteter: glade kunder. Vi føler at vi får glade kunder, når vi lytter til deres ønsker, og derefter udfører et arbejde af høj kvalitet.

Et team til mange opgaver i Holbæk/Roskilde

Vi er et team af entreprenører. Vi har flere partnere indenfor de andre håndværker fag, som vi kan konsultere os med. Dette gør at vi kan løse mange forskellige slags opgaver, og også give dig en fuldstændig og nuanceret rådgivning. På den måde er du altid i trygge hænder hos os. Vi er ikke kun specialiseret indenfor ét område, men kan være behjælpelige på flere måde.

Er der noget ved huset du er utilfreds med, har det fået skader pga. fx vejr eller trænger noget bare til en renovering, kan du kontakte os. Er det en ny skorsten, der skal sættes op eller rives ned? Skal i have installeret en sauna? Eller måske trænger køkkenet til at blive moderniseret. Mulighederne er mange og vi kan hjælpe med det hele.

Vi kan komme med mange gode inputs i enhver byggeproces. Det kunne fx dreje sig om materialevalg eller helt generelt om, hvad løsningen på problemet skal være. Vi står altid klar til at komme med inspiration og forslag. Vi kan selvfølgelig også overtage projektet helt, så du som kunde spiller en lille eller ingen rolle, når beslutningerne i byggeprocessen skal tages. Her bestemmer du helt selv. Vores største værdier indebærer at udføre et arbejde, der lever op til kundens ønsker, og som ikke mindst er af meget høj kvalitet.

Vi laver bæredygtige løsninger, der, afhængigt af hvad, der er tale om, ikke kræver megen vedligeholdelse med tiden. På den måde skal der ikke foretages renoveringer på huset igen kort tid efter, det blev gjort sidst.

Så har du brug for en entreprenør i Holbæk/Roskilde, der yder et kvalitetsorienteret og professionelt stykke arbejde, kan du trygt bruge os her hos Holbæk Murer- og Entreprenørfirma.

Har noget af dette interesse kan vi kontaktes på på tlf.: 22 95  66 64 eller på mail: info@bnmurer.dk.
Ring for et uforpligtende tilbud på dit næste bygge eller renoveringsprojekt.

facebookgoogle_plus

Murerarbejde

Mangler du inspiration eller et godt tilbud på Murerarbejde? Vi leverer kundetilpassede

photo1

Badeværelse

Kreativ sparring på design af badeværelset der lever op til familiens ønsker og behov…

Untitled-1

Betontrapper

Vi laver beton trapper og entreprenørarbejde i Holbæk, Roskilde og København......

skali

2015 All rights reserved
Designed and Developed by Wehoo