Belægning

Brolægning i Holbæk og Roskilde

Synes I at jeres have trænger til et nyt friskt pust, der gør den indbydende, og giver lyst til at bruge den. Måske tænker i det samme om indkørslen. Her kan I med fordel vælge at få lagt nye sten eller fliser på stedet.
Hos Holbæk Murer- og Entreprenørfirma tilbyder vi brolægning af fliser og sten. Vi udfører professionel brolægning lige der, hvor i ønsker det. Vi gør os indenfor al slags belægning af sten og fliser.

Plads til at være kreativ med brolægning

Når der skal lægges sten eller fliser på ejendommen, er der masser af plads til sjove og spændende idéer. Denne slags kan give et område nyt liv og være med til skabe et flot og kunstnerisk indtryk. Dette betyder også at der her er plads til at være kreativ og komme med anderledes løsninger.

Hos Holbæk Murer- og Entreprenørfirma er vi glade for at komme med forslag og idéer til, hvordan det færdige resultat skal se ud. Vi er gode til at være kreative og finde spændende løsninger, der garanterer jeres tilfredshed.

Det kan også være I selv har ønsker til brolægningen til jeres projekt. Måske har I en helt klar vision om, hvordan den nye brolægning i haven skal se ud. I ved hvordan stenene skal ligge, hvilket mønster der skal dannes og måske også endda hvilke type sten, der skal anvendes. Så er der kun tilbage at grave op og få lagt stenene, og her står vi klar til at tilbyde vores brolægningsservice til jer.

Så uanset om du ved præcis, hvad du vil have lavet når det komme til brolægning, eller om du ikke har nogle konkrete ønsker til projektet, kan vi altså stå for projektet med brolægning.
Uanset hvad så er vores første prioritet stadig at udføre et stykke arbejde af høj kvalitet, og gøre vores kunder glade og tilfredse med resultatet. Dette gør også os glade.
Vi sætter nemlig en ære i at tilbyde en god service og skabe bæredygtige resultater.

Har noget af dette interesse, og står du og skal bruge professionelle håndværkere til et brolægningsprojekt, vil vi altid stå klar til at hjælpe. Du kan kontakte os på tlf.: 22 95 66 64 eller på mail: info@bnmurer.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tak Galleri – Flisebelægning, Holbæk

 

facebookgoogle_plus

Murerarbejde

Mangler du inspiration eller et godt tilbud på Murerarbejde? Vi leverer kundetilpassede

photo1

Badeværelse

Kreativ sparring på design af badeværelset der lever op til familiens ønsker og behov…

Untitled-1

Betontrapper

Vi laver beton trapper og entreprenørarbejde i Holbæk, Roskilde og København......

skali

2015 All rights reserved
Designed and Developed by Wehoo